2 min leestijd

Ja, je leest het goed. Febelfin ruilt haar vertrouwde stekje in de Aarlenstraat voor een gloednieuwe kantoorplek aan het Brusselse Noordstation. 

En het is sámen met Febelfin Academy, opleidingspartner voor de ganse financiële sector, dat we de oversteek maken.

Op die manier kunnen we nog beter tonen waar we voor staan: een huis van dialoog tussen de maatschappij en de financiële sector. Een plek waar jullie elkaar ontmoeten en inspireren, waar jullie kennis uitwisselen en samenwerken aan de toekomst van de sector. Kortom: 1 enkel adres voor meetings, info- en inspiratiesessies, opleidingen en examens.

Febelfin en Febelfin Academy creëren een nieuwe financiële hub.

1 plaats om elkaar te ontmoeten, te leren en samen te werken
Phoenix

Waar vind je Febelfin nu?

Op een absolute toplocatie - slechts 1 minuutje wandelen van het Noordstation - betrekken Febelfin en Febelfin Academy samen de tweede verdieping in het nieuwe Phoenix-gebouw.

Vanaf nu vinden de activiteiten van Febelfin Academy (opleidingen en examens) daar ook plaats. We kiezen dus absoluut voor een duurzame toekomst met een compleet gerenoveerd gebouw dat nog makkelijker te bereiken is met het openbaar vervoer.

Onze nieuwe contactgegevens:

Koning Albert II-laan 19

1210 Brussel

02/507.68.11

Parking: Rogier & CCN

Hoe houden we contact?

Net zoals vele andere sectoren en bedrijven maakte ook Febelfin de voorbije maanden een digitale switch. Die werkwijze zetten we voorlopig voort. Je kan dus altijd en overal digitaal beroep op ons blijven doen. De telefoonnummers en e-mailadressen van je contactpersonen bij Febelfin verhuizen trouwens gewoon mee.

Binnenkort ontdek je hier een video zodat je alvast virtueel kennis kunt maken met onze nieuwe werkplek.

Alle persberichten