2 min leestijd

Ja, je leest het goed. Febelfin ruilt haar vertrouwde stekje in de Aarlenstraat voor een gloednieuwe kantoorplek aan het Brusselse Noordstation. 

En het is sámen met Febelfin Academy, opleidingspartner voor de ganse financiële sector, dat we de oversteek maken.

Op die manier kunnen we nog beter tonen waar we voor staan: een huis van dialoog tussen de maatschappij en de financiële sector. Een plek waar jullie elkaar ontmoeten en inspireren, waar jullie kennis uitwisselen en samenwerken aan de toekomst van de sector. Kortom: 1 enkel adres voor meetings, info- en inspiratiesessies, opleidingen en examens.

Febelfin en Febelfin Academy creëren een nieuwe financiële hub.

1 plaats om elkaar te ontmoeten, te leren en samen te werken
Phoenix

Waar vind je Febelfin nu?

Geen nood: Febelfin en Febelfin Academy blijven in het Brusselse. Wel kiezen we absoluut voor een duurzame toekomst (in een gebouw dat momenteel compleet gerenoveerd wordt). En je kan ons nog makkelijker bereiken met het openbaar vervoer.

Op een absolute toplocatie - slechts 1 minuutje wandelen van het Noordstation - betrekken Febelfin en Febelfin Academy samen een verdieping in het Phoenix-gebouw.

De eerste maanden vindt Febelfin daar een voorlopig onderkomen op de eerste verdieping. Tegelijkertijd wordt er naarstig verder gewerkt aan onze definitieve werkplek: de tweede verdieping.

Voor Febelfin Academy wordt dinsdag 1 september de eerste officiële dag op de nieuwe locatie. Tot eind augustus gaan haar activiteiten door in The Office (Aarlenstraat 80). Uiteraard met respect voor alle veiligheidsmaatregelen zoals dit vandaag al vlot gebeurt.

Onze nieuwe contactgegevens:

Koning Albert II-laan 19

1210 Brussel

02/507.68.11

Hoe houden we contact?

Net zoals vele andere sectoren en bedrijven maakte ook Febelfin de voorbije maanden een digitale switch. Die werkwijze zetten we voorlopig voort. Je kan dus altijd en overal digitaal beroep op ons blijven doen. De telefoonnummers en e-mailadressen van je contactpersonen bij Febelfin verhuizen trouwens gewoon mee.

go to top