4 min leestijd

Nieuwe technologieën, andere manieren van werken... De wereld verandert voortdurend. Net als jij. Je blik verruimt. Je interesses veranderen. En dat is een grote troef.

Heel wat bedrijven staan dan ook voor jouw talent in rij. Ook buiten de bankwereld. Dat is waar Talentmobiliteit in het verhaal komt: je wordt stap voor stap begeleid naar een nieuwe job in een nieuwe omgeving. Zonder je eigenheid te verliezen. Andere job... Nog steeds jezelf.

Talentmobiliteit
Andere job … nog steeds jezelf. Dát is waar Talentmobiliteit om draait.

Wat houdt Talentmobiliteit in?

Talenmobiliteit staat gelijk aan een traject op maat. Wie deelneemt, krijgt individuele coaching, training en kan stage lopen. De sector werkt hiervoor samen met diverse partners die actief zijn in loopbaancoaching, opleiding en hertewerkstelling.

In totaal zijn er 4 formules waaruit jouw huidige werkgever kan kiezen.

Voor wie is Talentmobiliteit er?

Of je mee instapt, bepaal je natuurlijk zelf. Maar of je in aanmerking komt, ligt in handen van jouw werkgever. Daarbij houdt hij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en noden.

Eén voorwaarde staat al vast: je hebt een contract van onbepaalde duur bij een financiële instelling. Dat contract en je loon lopen door tijdens het hele traject.