2 min leestijd

De coronacrisis heeft onze maatschappij stevig in de greep. Jammer genoeg maken fraudeurs misbruik van deze periode om mensen online te bestelen. Laat ons weten via onze enquête weten of jij je online gedrag hebt aangepast.

Er zijn bijvoorbeeld heel wat valse berichten in omloop over mondmaskers en handgels. Maar ook de naam van de banken wordt helaas al te vaak misbruikt. Misschien kreeg jij, net zoals zoveel andere Belgen, ook wel een bericht van een bank die, zogezegd naar aanleiding van een nieuwe procedure om je bankkaart te vernieuwen, vroeg naar je persoonlijke bankcodes.

Is je online gedrag veranderd?

Febelfin wil de impact van de crisis op het gedrag van de mensen in kaart brengen. Samen met onderzoeksbureau Indiville polst Febelfin  naar je online gewoontes. Ben je je nu meer bewust van de gevaren online? Voel je je online meer bedreigd? En heb je nog steeds vertrouwen in digitaal bankieren?  

Draag je steentje bij tot dit onderzoek en krijg meteen ook een zicht op je eigen risicoprofiel. Indien nodig krijg je ook wat tips mee om je online gedrag wat bij te sturen.

Het invullen van de bevraging neemt slechts enkele minuten in beslag.

go to top