2 min leestijd

Ja, je leest het goed. Binnenkort ruilt Febelfin haar vertrouwde stekje in de Aarlenstraat voor een gloednieuwe kantoorplek aan het Brusselse Noordstation. 

En het is sámen met Febelfin Academy, opleidingspartner voor de ganse financiële sector, dat we de oversteek maken.

Op die manier kunnen we nog beter tonen waar we voor staan: een huis van dialoog tussen de maatschappij en de ganse financiële sector. Een plek waar onze leden en gesprekpartners elkaar ontmoeten en inspireren, waar ze kennis uitwisselen en samenwerken aan de toekomst van de sector. Kortom: 1 enkel adres voor meetings, info-en inspiratiesessies, opleidingen en examens.

Febelfin en Febelfin Academy creëren een nieuwe financiële hub.

1 plaats om elkaar te ontmoeten, te leren en samen te werken.
Phoenix

Waar trekt Febelfin naartoe?

Geen nood: Febelfin en Febelfin Academy blijven in het Brusselse. Wel gaan we absoluut voor een duurzame toekomst (in een gebouw dat momenteel compleet gerenoveerd wordt). En je kan ons nog makkelijker bereiken met het openbaar vervoer.

Op een absolute toplocatie - slechts 1 minuutje wandelen van het Noordstation - betrekken Febelfin en Febelfin Academy samen een verdieping in het Phoenix-gebouw.

Onze nieuwe contactgegevens:

Koning Albert II-laan 19

1210 Brussel

02/507.68.11

Wanneer verhuist Febelfin?

Donderdag 16 juli 2020 wordt D-day. Vanaf dan huist Febelfin in de Koning Albert II-laan.

De eerste maanden vinden we er een voorlopig onderkomen op de eerste verdieping. Tegelijkertijd wordt er naarstig verder gewerkt aan onze definitieve werkplek: de tweede verdieping.

Voor Febelfin Academy wordt dinsdag 1 september de eerste officiële dag op de nieuwe locatie. Tot eind augustus gaan haar activiteiten door in The Office (Aarlenstraat 80). Uiteraard met respect voor alle veiligheidsmaatregelen zoals dit vandaag al vlot gebeurt.

Hoe zien de komende weken en maanden eruit?

Er verandert niet zo veel. Net zoals vele andere sectoren en bedrijven maakte ook Febelfin de voorbije maanden een digitale switch. Die werkwijze zetten we voorlopig voort. Je kan dus altijd en overal digitaal beroep op ons blijven doen. De telefoonnummers en e-mailadressen van je contactpersonen bij Febelfin verhuizen trouwens gewoon mee.

go to top