4 min leestijd

UCV is een vzw van en voor banken met twee grote activiteiten. Enerzijds de organisatie van het interbancaire betalingsverkeer en anderzijds de uitwisseling van verschillende soorten informatie tussen banken onderling (bijvoorbeeld in het kader van Bankswitching) en tussen banken en diverse overheidsinstellingen (bijvoorbeeld uitwisseling informatie met betrekking tot achterstallen RSZ).

Het technisch en operationeel beheer van onze diensten is uitbesteed. De vzw UCV bouwt een brug tussen banken onderling en tussen banken en  diverse tegenpartijen, inclusief onze providers. Ter ondersteuning van de General Manager van het UCV, zijn we op zoek naar een Service & Administration manager (m/v/x).

Jouw taken en verantwoordelijkheden?

Geen tijd voor verveling in jouw job, want dit is een greep uit je takenpakket

  • Je zorgt voor een vlotte opvolging van diverse diensten (zoals bijvoorbeeld Bankswitching):
    • Operationeel beheer
    • Productbeheer
    • Incident management
  • Je verzorgt de organisatie van onze verschillende functionele werkgroepen.  Je levert een duidelijke verslaggeving en je verzekert opvolging van de to do’s.
  • Je bent onze communicatie-goeroe: je beheert onze verschillende informatiekanalen, gaande van opvolgen van onze mailboxen tot het herwerken van onze website. Je beheert actief de informatie uitwisseling met onze leden.
  • Je verzorgt onze statistieken. Je zorgt voor een goede voorbereiding en opvolging van het facturatieproces. Daarnaast ontferm je je over enkele andere administratieve taken.

Jouw profiel?

Idealiter ben je een administratieve duizendpoot met een creatief brein.  Je wil vooral graag zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen.

Je hebt het denkniveau van een bachelor, heb je daarnaast ervaring in de bankwereld en meer specifiek met betrekking tot betalingsverkeer dan is dat een sterke plus, zeker geen must.

Je houdt van communiceren, daar je dagdagelijks veelvuldig in contact bent met collega’s uit de banken en met de provider van het dienstenplatform.

Wel belangrijk is jouw talenkennis, gezien tijdens vergaderingen ieder zijn eigen taal spreekt.  Jouw Nederlands, Frans én Engels moeten dus zowel gesproken als geschreven onder controle zijn.

Wat mag je van ons verwachten?

Uiteraard ontvang je van ons een correct salarispakket met enkele extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering.  Daarnaast voorzien wij een laptop en een bijdrage voor jouw GSM.

Je krijgt de nodige opleiding en training, zowel on the job als extern.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt?  Bezorg ons dan jouw CV via kristine.de.lepeleire@cecbelgium.be

go to top