2 min leestijd

De oorlog in Oekraïne confronteert vele onschuldige burgers met onmetelijke pijn en verdriet. De dramatische gebeurtenissen aan de rand van de Europese Unie voelen we tot bij ons: de prijzen van elektriciteit, gas, benzine, diesel en andere grondstoffen staan op ongeziene hoogtes. Ook zijn een aantal grondstoffen en producten minder vlot beschikbaar. Het blijft koffiedik kijken wat de toekomst zal brengen, maar de huidige stand van zaken en het gebrek aan concreet perspectief zorgen ontegensprekelijk voor onrust en onzekerheid. 

Ben je een ondernemer en zit je met vragen over je financiële situatie? Ondervind je nu al problemen of vrees je voor moeilijkheden op termijn? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je bank en deel je bezorgdheid. De banken staan klaar om samen met jou de omstandigheden te bespreken en alle mogelijke opties te overlopen om tot een oplossing te komen.  

Ook als je onderneming nog geen problemen ondervindt, is het belangrijk om in contact te blijven met je bank. Zo ben je in geval van onvoorziene gebeurtenissen voorbereid op eventuele problemen die je terugbetalingscapaciteit kunnen beïnvloeden. Hoe vroeger je contact opneemt met de bank, hoe meer kans op een tijdige oplossing in functie van jouw situatie en jouw bedrijf. 

Je bankier zal samen met jou je financieringsbehoeften in kaart brengen om te zien wat kan. Lees onze leaflet voor meer toelichting over oplossingen op maat van jouw specifieke situatie.

NAAR DE LEAFLET VOOR ONDERNEMINGEN

Lees meer
go to top