6 min leestijd
Johan Thijs opnieuw Febelfin-voorzitter

De Raad van Bestuur van Febelfin heeft Johan Thijs, CEO van KBC Groep, opnieuw benoemd als voorzitter van Febelfin. Ook Dirk Wouters, CEO van Bank J. Van Breda, verlengt zijn mandaat als ondervoorzitter.   

Het mandaat van Johan Thijs werd met 3 jaar verlengd en zal lopen tot eind 2023. Hetzelfde geldt voor het mandaat van ondervoorzitter Dirk Wouters.

Samen met KBC ben ik verheugd en vereerd dat Febelfin me heeft gevraagd om ook de komende 3 jaar het voorzitterschap te blijven waarnemen.
Johan Thijs
Voorzitter Febelfin

Johan Thijs verwoorde zijn herbenoeming als volgt:  “Samen met KBC ben ik verheugd en vereerd dat Febelfin me heeft gevraagd om ook de komende 3 jaar het voorzitterschap te blijven waarnemen. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring, kennis en inzichten aan te wenden om de Belgische financiële sector te adviseren en te begeleiden in deze uitdagende maar boeiende tijden. Samen met mijn collega’s bankiers en Febelfin-collega’s zullen we werken aan het invullen van onze maatschappelijke rol als financiële sector.”

Febelfin heeft het volste vertrouwen in haar voorzitter en ondervoorzitter en kijkt ernaar uit de constructieve samenwerking ook in de toekomst verder te zetten.

go to top