1
2
 • 19 januari 2017

  In de volgende 6 maanden zal  Malta het voorzitterschap van de Raad van de EU op zich nemen met de voltooiing van de Europese eenheidsmarkt markt als een van haar belangrijkste streefdoelen. Op 10 januari deed de Europese Commissie enkele beleidsmatige en juridische voorstellen voor de ontsluiting van de Europese data-economie.

 • 17 januari 2017

  60% van de klanten in de Benelux zou er geen problemen mee hebben om meer persoonlijke data aan zijn bank te geven in ruil voor nieuwe voordelen. De helft geeft aan dat het delen van zijn info wel steeds moet leiden tot gepersonaliseerde producten en diensten. Dat blijkt uit een studie die Accenture heeft gehouden bij zowat 33.000 financiële klanten in 18 landen of regio's.

Bedrijven: opgepast voor malware

 • 16 januari 2017

  De studie Journeys to Treasury helpt professionele treasurers bij het uitstippelen van hun eigen traject in het treasury landschap van de toekomst.

 • 13 januari 2017

  Febelfin bedankt Rik Vandenberghe voor zijn jarenlange inzet en voorzitterschap bij Febelfin in tijden van permanente evolutie binnen de financiële sector. De nieuwe voorzitter van Febelfin zal, te gepasten tijde, worden aangekondigd.