1
2
 • 27 april 2016

  De Europese commissie presenteerde een actieplan om het huidige BTW-systeem aan te pakken en is verheugd over de nieuwe wetgeving ter bescherming van persoonlijke gegevens, aangenomen door het Europees Parlement. Ten slotte stelde zij enkele nieuwe regels voor om belastingontduiking tegen te gaan.

 • 25 april 2016

  Er waait een nieuwe wind bij de Belgische Leasingvereniging (BLV). Deze lanceert vandaag namelijk haar gloednieuwe website. Daarnaast worden er een aantal organisatorische wijzigingen doorgevoerd.  

Bedrijven: opgepast voor malware

 • 22 april 2016

  De Belgische fondsensector kende gedurende het vierde kwartaal van 2015 een groei van 6,7 % en dit onder impuls van enerzijds netto inschrijvingen en anderzijds koerswinsten opgetekend in de onderliggende activa. Eind 2015 bedroeg het netto actief van de in België openbaar verdeelde fondsen 172,65 miljard EUR.

 • 14 april 2016

  Wallonië en de banksector verbinden zich ertoe de Waalse ondernemingen te steunen via een bankcharter waarvoor financiële middelen zonder voorgaande worden vrijgemaakt: 2,8 miljard EUR voor de financiering van de oprichting en  groei van KMO’s.