2 min read
woman_women_learning_febelfin_academy

De financiële sector investeert in zijn werknemers. Werk je bij een bank of een andere financiële instelling en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Het gloednieuwe opleidingsaanbod van Febelfin Academy brengt de allerlaatste regelgeving in kaart en speelt in op de laatste trends en veranderingen waar je dagelijks mee te maken krijgt op de werkvloer.

Van grondige inzichten in kredieten, bank, verzekeringen en compliance tot actuele topics als sustainability, risk management en digitale transformatie. Dankzij Febelfin Academy blijf je steeds een stap voor op de financiële actualiteit!

Ook interactieve workshops over influencing, storytelling en veerkracht staan op het programma. Want jouw mentaal welzijn is van het grootste belang. Febelfin Academy reikt jou de juiste tools aan om beter om te gaan met stress, moeilijke klantengesprekken en andere valkuilen in de huidige onzekere situatie rond Covid-19.

Aan jou de keuze! Al de opleidingen gaan online door.

Opleidingen in de kijker

1) Met klanten praten over geldzaken in moeilijke Covid-19 tijden

Hoe breng je genuanceerd en op een correcte manier moeilijke boodschappen over? Hoe ga je om met de emoties van jouw klanten en hou je jouw eigen stresssignalen onder controle?

Tijdens deze opleiding leer je hoe je constructieve gesprekken kan aangaan met klanten die in een moeilijke situatie verkeren, vaak vanwege financiële zorgen.

Ontdek het in onze hands-on workshop

2) Vermogensbeheer: update over erven en schenken

Op het vlak van erfrecht en vermogensplanning heeft de wetgever recent enkele hervormingen doorgevoerd en ook heel wat veranderingen zijn op til voor de belastingdienst.

Wat is de impact van al deze wijzigingenKom het te weten in een korte live webinar van 2 uur op 28 januari

3) Nieuwe transparantieverplichtingen rond duurzaamheid bij beleggersadvies

Tijdens deze leerrijke halve dag krijg je een overzicht van de recente EU-initiatieven en het ruimer reglementair kader op vlak van duurzaamheid. Je komt er te weten wat de nieuwe transparantieverplichtingen bij beleggingsadvies precies inhouden en wat de gevolgen hiervan zijn voor de bank- en verzekeringssector.

Alvast veel inspiratie!

go to top